Om koret

Kammerkoret Bocca ble startet i april 2010 på initiativ fra korets dirigent, Ive Buch Romme.

Korets profil

Målet for kammerkoret Bocca er å framføre musikk av høyere vanskelighetsgrad på et høyt musikalsk nivå. Slik skal koret både kunne presentere kjent og ukjent kormusikk for publikum, og gi dyktige korsangere i distriktet større musikalske utfordringer. Vi arrangerer egne konserter, samarbeider med andre kor og musikere, og tar musikalske oppdrag. Koret deltar også i korkonkurranser nasjonalt og internasjonalt.

Dirigenten

Ive Buch Romme (f. 1976) er utdannet kordirigent og sangpedagog ved Norges Musikkhøgskole i Oslo, hvor hun fullførte Master i musikkpedagogikk høsten 2009. I 2004 flyttet hun tilbake til Haugesund, hvor hun siden den gang har jobbet som musikkpedagog, bl.a. ved Haugesund kulturskole, musikklinja på Skeisvang videregående skole og i musikkseksjonen på Høgskolen Stord/Haugesund. Flere av Ives kor har fått gode plasseringer i konkurranser nasjonalt og internasjonalt. I 2008 mottok Ive dirigentpris i den internasjonale korkonkurransen i Riva del Garda (Italia). Våren 2014 fullførte hun Master i korledelse klassisk/rytmisk ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Om å være sanger i Kammerkoret Bocca

Sangerne som fyller kriteriene for opptak etter prøvesang, får en prøvetid i koret på 2 – 3 måneder. Prøvetiden er gjensidig. Sangeren får eventuelt tilbud om fast plass i ensemblet etter prøvetiden. Plassen må til enhver tid ”fylles” ved at sangeren oppfyller de krav og innehar den standarden som koret krever, både musikalsk og sosialt. Alle fremmøter er obligatoriske.

Koret har en medlemskontingent på kr. 750,- pr. semester (studentpris kr. 500,-). Egenandel for reiser, korfestivaler og korkonkurranser tilkommer.

Lokale støttespillere

Vil du eller din bedrift bidra til videreutvikling av kammerkoret Bocca? Vi er på jakt etter flere samarbeidspartnere, og vil gjerne møte deg for å diskutere en slik avtale. Ta kontakt med oss!

Grasrotandelen – Norsk Tipping

Ønsker du å gi Grasrotandelen din til kammerkoret Bocca? Tilknytt deg på www.grasrotandelen.no eller hos din kommisjonær.

Haugesund Sparebank logo kuf-kommunelogo