Kammerkoret Bocca og Grex Vocalis

Grex Vocalis

Lørdag 1. juni 2019 kl. 18:00 har det legendariske Oslo-koret Grex Vocalis under ledelse av dirigent Carl Høgset konsert i Aksdal kyrkje. Konserten deler de med Kammerkoret Bocca, dirigert av Ive Buch Romme. Vi ser fram til en koropplevelse av de sjeldne her på Haugalandet, og håper at mange vil komme og dele denne kvelden med oss.

Grex Vocalis ble stiftet av Carl Høgset i 1971 og etablerte seg snart som et av de ledende kammerkorene i Norge. Koret er inne i sitt siste år, og dette er den siste turneen koret gjør i Norge.  Koret har helt siden starten hatt internasjonale musikalske interesser og ambisjoner. Varemerket til koret er den spesielle, homogene klangen som har kjennetegnet Grex fra første plateutgivelse og fram til i dag.  På konserten i Aksdal kirke skal koret framføre musikalske høydepunkt fra mange ulike epoker, både av utenlandske og norske komponister.

Grex Vocalis har turnert mye både i Norge og Europa, og har også besøkt Japan og Cuba. Koret har vunnet tre Spellemannpriser, førstepriser i nasjonale og internasjonale korkonkurranser, gitt ut ti plater og medvirket på enda flere. Det er første gang koret synger på Haugalandet. Konserten arrangeres i samarbeid med Førresfjorden menighet.

Billetter – kr 250,- (voksen) / kr 125,- (barn, student) kjøpes på http://www.TicketCo.no eller ved inngang. Alle korsangere får rabattert pris – kr 200,- (oppgi hvilket kor du synger i).